Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Mohammed Amraoui Uit Driebergen
Werk & Geld

Mohammed Amraoui Uit Driebergen 33.76 Punten

Mohammed Amraoui Uit Driebergen scoort 33.76 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Mohammed Amraoui Uit Driebergen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 11.65 punten scoort Arthur Twello beter dan Mohammed Amraoui Uit Driebergen in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 25.07 Punten

Arthur Twello scoort 25.07 punten in relatie tot Mohammed Amraoui Uit Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mohammed Amraoui Uit Driebergen 23.18 Punten

Mohammed Amraoui Uit Driebergen scoort 23.18 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.89 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Mohammed Amraoui Uit Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mohammed Amraoui Uit Driebergen 70.86 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Mohammed Amraoui Uit Driebergen en Arthur Twello. Mohammed Amraoui Uit Driebergen scoort 70.86 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 44.29 punten heeft Arthur Twello verloren van Mohammed Amraoui Uit Driebergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: