Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Moomen Dabboussi Purmerend
Werk & Geld

Moomen Dabboussi Purmerend 90.59 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Moomen Dabboussi Purmerend 90.59 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Moomen Dabboussi Purmerend en Arthur Twello.

Met een verschil van 60.81 punten heeft Moomen Dabboussi Purmerend duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 23.51 Punten

Arthur Twello scoort 23.51 punten in relatie tot Moomen Dabboussi Purmerend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Moomen Dabboussi Purmerend 5.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Moomen Dabboussi Purmerend 5.82 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 5.82 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 17.69 punten scoort Arthur Twello beter dan Moomen Dabboussi Purmerend in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Moomen Dabboussi Purmerend.
Liefde en Relaties

Moomen Dabboussi Purmerend 93.16 Punten

Moomen Dabboussi Purmerend scoort 93.16 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 16.69 punten scoort Moomen Dabboussi Purmerend beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: