Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Mulder Argi
Werk & Geld

Mulder Argi 63.7 Punten

Mulder argi scoort 63.7 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Mulder argi en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 59.68 punten is Mulder argi de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Mulder argi.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 28.11 Punten

Arthur Twello scoort 28.11 punten in relatie tot Mulder argi in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mulder Argi 0.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mulder argi 0.25 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.25 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 27.86 punten scoort Mulder argi slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mulder Argi 3.98 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Mulder argi 3.98 punten in relatie tot Arthur Twello. 3.98 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Mulder argi en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 60.28 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Mulder argi in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: