Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Nancy Van Den Dries
Werk & Geld

Nancy Van Den Dries 15.25 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Nancy Van den dries 15.25 punten in relatie tot Arthur Twello. 15.25 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Nancy Van den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 39.88 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Nancy Van den dries de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 13.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.93 punten in relatie tot Nancy Van den dries. Het aantal van 13.93 punten redelijk laag.

Nancy Van Den Dries 27.79 Punten

Nancy Van den dries scoort 27.79 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.86 punten scoort Nancy Van den dries beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Nancy Van Den Dries 44.7 Punten

Nancy Van den dries scoort 44.7 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Nancy Van den dries en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 37.42 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Nancy Van den dries de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: