Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Nanny Van Driel Wagenaar
Werk & Geld

Nanny Van Driel Wagenaar 73.48 Punten

Nanny Van Driel Wagenaar scoort 73.48 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Nanny Van Driel Wagenaar en Arthur Twello.

Met 17.95 punten verschil scoort Nanny Van Driel Wagenaar beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld dan Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 15.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 15.97 punten in relatie tot Nanny Van Driel Wagenaar. Het aantal van 15.97 punten redelijk laag.

Nanny Van Driel Wagenaar 38.18 Punten

Nanny Van Driel Wagenaar scoort 38.18 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.21 punten scoort Arthur Twello slechter dan Nanny Van Driel Wagenaar op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nanny Van Driel Wagenaar 10.84 Punten

De aantrekkingskracht tussen Nanny Van Driel Wagenaar en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Nanny Van Driel Wagenaar scoort namelijk maar 10.84 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 77.66 punten heeft Nanny Van Driel Wagenaar duidelijk verloren van Nanny Van Driel Wagenaar in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: