Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Naomi Driessen
Werk & Geld

Naomi Driessen 96.42 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Naomi Driessen 96.42 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Naomi Driessen en Arthur Twello.

Met een verschil van 44.81 punten is Naomi Driessen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Naomi Driessen de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.26 punten in relatie tot Naomi Driessen. Het aantal van 12.26 punten redelijk laag.

Naomi Driessen 68.35 Punten

Naomi Driessen scoort 68.35 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.09 punten is Naomi Driessen ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Naomi Driessen 93.53 Punten

Naomi Driessen scoort 93.53 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 67.76 punten heeft Naomi Driessen duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: