Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Natasja En Mark Van Den Dries
Werk & Geld

Natasja En Mark Van Den Dries 36.58 Punten

Natasja en Mark Van den dries scoort 36.58 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Natasja en Mark Van den dries en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 46.51 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Natasja en Mark Van den dries de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Natasja en Mark Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 71.71 Punten

Arthur Twello scoort 71.71 punten in relatie tot Natasja en Mark Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Natasja En Mark Van Den Dries 64.99 Punten

Natasja en Mark Van den dries scoort 64.99 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.72 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Natasja en Mark Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Natasja En Mark Van Den Dries 39.79 Punten

Natasja en Mark Van den dries scoort 39.79 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Natasja en Mark Van den dries en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 10.31 punten scoort Natasja en Mark Van den dries beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: