Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Nathalie Van Drielvis
Werk & Geld

Nathalie Van Drielvis 21.45 Punten

Nathalie Van drielvis scoort 21.45 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Nathalie Van drielvis en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.31 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Nathalie Van drielvis in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nathalie Van drielvis de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 70.7 Punten

Arthur Twello scoort 70.7 punten in relatie tot Nathalie Van drielvis in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nathalie Van Drielvis 12.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nathalie Van drielvis 12.19 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.19 punten redelijk laag.

Met een verschil van 58.51 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Nathalie Van drielvis in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nathalie Van Drielvis 95.09 Punten

Nathalie Van drielvis scoort 95.09 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 46.92 punten heeft Arthur Twello verloren van Nathalie Van drielvis in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: