Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Nicky Van Drie
Werk & Geld

Nicky Van Drie 62.42 Punten

Nicky Van Drie scoort 62.42 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Nicky Van Drie en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 40.11 punten is Nicky Van Drie de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nicky Van Drie de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 11.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 11.56 punten in relatie tot Nicky Van Drie. Het aantal van 11.56 punten redelijk laag.

Nicky Van Drie 42.04 Punten

Nicky Van Drie scoort 42.04 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.48 punten is Nicky Van Drie de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Nicky Van Drie 72.65 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Nicky Van Drie en Arthur Twello. Nicky Van Drie scoort 72.65 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 15.68 punten scoort Nicky Van Drie beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: