Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Nico Van Den Dries Deel
Werk & Geld

Nico Van Den Dries Deel 98.08 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nico Van den dries Deel 98.08 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nico Van den dries Deel en Arthur Twello.

Met een verschil van 70.34 punten heeft Nico Van den dries Deel met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.01 punten in relatie tot Nico Van den dries Deel. Het aantal van 1.01 punten behoorlijk laag.

Nico Van Den Dries Deel 15.23 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nico Van den dries Deel 15.23 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 15.23 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.22 punten scoort Nico Van den dries Deel beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Nico Van Den Dries Deel 43.63 Punten

Nico Van den dries Deel scoort 43.63 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Nico Van den dries Deel en Arthur Twello zijn.
Met 0.18 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Nico Van den dries Deel op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: