Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Nicolaas Dries
Werk & Geld

Nicolaas Dries 95.36 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nicolaas dries 95.36 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nicolaas dries en Arthur Twello.

Met een verschil van 49.41 punten is Nicolaas dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nicolaas dries de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 62.72 Punten

Arthur Twello scoort 62.72 punten in relatie tot Nicolaas dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nicolaas Dries 7.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nicolaas dries 7.4 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.4 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 55.32 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Nicolaas dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nicolaas Dries 18.46 Punten

Nicolaas dries scoort 18.46 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 18.46 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Nicolaas dries en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 16.71 punten scoort Arthur Twello beter dan Nicolaas dries op Liefdes en Relatie gebied dan Nicolaas dries.
Bekijk ook de Combats tussen: