Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Niels Van Der Mell Driebergen
Werk & Geld

Niels Van Der Mell Driebergen 70.83 Punten

Niels Van der mell Driebergen scoort 70.83 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Niels Van der mell Driebergen en Arthur Twello.

Met een verschil van 58.62 punten is Arthur Twello ten opzichte van Niels Van der mell Driebergen de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 26.9 Punten

Arthur Twello scoort 26.9 punten in relatie tot Niels Van der mell Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Niels Van Der Mell Driebergen 30.75 Punten

Niels Van der mell Driebergen scoort 30.75 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 3.85 punten verschil scoort Niels Van der mell Driebergen net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Niels Van Der Mell Driebergen 91.93 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot. Niels Van der mell Driebergen scoort 91.93 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 3.5 punten verschil, net gewonnnen van Niels Van der mell Driebergen.
Bekijk ook de Combats tussen: