Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Parel Driel Van Jannie
Werk & Geld

Parel Driel Van Jannie 19.09 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort parel Driel Van Jannie 19.09 punten in relatie tot Arthur Twello. 19.09 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen parel Driel Van Jannie en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 70.81 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van parel Driel Van Jannie op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 13.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.8 punten in relatie tot parel Driel Van Jannie. Het aantal van 13.8 punten redelijk laag.

Parel Driel Van Jannie 10.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort parel Driel Van Jannie 10.62 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.62 punten redelijk laag.

Met 3.18 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan parel Driel Van Jannie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Parel Driel Van Jannie 69.94 Punten

parel Driel Van Jannie scoort 69.94 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen parel Driel Van Jannie en Arthur Twello.
Met een verschil van 31.58 punten is parel Driel Van Jannie de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: