Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Patricia Esther Rojas Lezama
Werk & Geld

Patricia Esther Rojas Lezama 53.19 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia Esther Rojas Lezama 53.19 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Patricia Esther Rojas Lezama en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.76 punten is Patricia Esther Rojas Lezama de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Patricia Esther Rojas Lezama.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 21.03 Punten

Arthur Twello scoort 21.03 punten in relatie tot Patricia Esther Rojas Lezama in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Esther Rojas Lezama 66.61 Punten

Patricia Esther Rojas Lezama scoort 66.61 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.58 punten is Patricia Esther Rojas Lezama ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Esther Rojas Lezama 65.82 Punten

Patricia Esther Rojas Lezama scoort 65.82 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia Esther Rojas Lezama en Arthur Twello.
Met een verschil van 27.01 punten scoort Arthur Twello slechter dan Patricia Esther Rojas Lezama in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: