Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Pauline Van Driel Numansdorp
Werk & Geld

Pauline Van Driel Numansdorp 17.95 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Pauline Van Driel Numansdorp 17.95 punten in relatie tot Arthur Twello. 17.95 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Pauline Van Driel Numansdorp en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 64.33 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Pauline Van Driel Numansdorp in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 64.77 Punten

Arthur Twello scoort 64.77 punten in relatie tot Pauline Van Driel Numansdorp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pauline Van Driel Numansdorp 97.34 Punten

Pauline Van Driel Numansdorp scoort 97.34 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.57 punten is Pauline Van Driel Numansdorp de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Pauline Van Driel Numansdorp 57.37 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Pauline Van Driel Numansdorp 57.37 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Pauline Van Driel Numansdorp en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 40.82 punten heeft Arthur Twello verloren van Pauline Van Driel Numansdorp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: