Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Peter An Heek
Werk & Geld

Peter An Heek 28.16 Punten

Peter An Heek scoort 28.16 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Peter An Heek en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 49.68 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Peter An Heek de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Peter An Heek.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 27.36 Punten

Arthur Twello scoort 27.36 punten in relatie tot Peter An Heek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Peter An Heek 6.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Peter An Heek 6.75 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.75 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 20.61 punten scoort Peter An Heek slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peter An Heek 8.01 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Peter An Heek 8.01 punten in relatie tot Arthur Twello. 8.01 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Peter An Heek en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 37.45 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Peter An Heek de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: