Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Petra Van Der Rea
Werk & Geld

Petra Van Der Rea 98.56 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Petra Van der rea 98.56 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Petra Van der rea en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 56.73 punten is Petra Van der rea de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Petra Van der rea.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 7.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 7.87 punten in relatie tot Petra Van der rea. Het aantal van 7.87 punten behoorlijk laag.

Petra Van Der Rea 93.74 Punten

Petra Van der rea scoort 93.74 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 85.87 punten wint Petra Van der rea met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Petra Van Der Rea 99.91 Punten

Petra Van der rea scoort 99.91 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 30.67 punten is Petra Van der rea de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: