Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ploeg Der Van An Gertj
Werk & Geld

Ploeg Der Van An Gertj 22.71 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen ploeg der Van An gertj en Arthur Twello zijn. ploeg der Van An gertj scoort namelijk 22.71 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 73.43 punten heeft ploeg der Van An gertj met ruim verloren van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 10.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.82 punten in relatie tot ploeg der Van An gertj. Het aantal van 10.82 punten redelijk laag.

Ploeg Der Van An Gertj 58.29 Punten

ploeg der Van An gertj scoort 58.29 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.47 punten is ploeg der Van An gertj ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ploeg Der Van An Gertj 32.67 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen ploeg der Van An gertj en Arthur Twello. ploeg der Van An gertj scoort 32.67 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 5.51 punten verschil, net gewonnnen van ploeg der Van An gertj.
Bekijk ook de Combats tussen: