Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ramon Francisco Ledesma Rojas
Werk & Geld

Ramon Francisco Ledesma Rojas 36.77 Punten

Ramon Francisco Ledesma Rojas scoort 36.77 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Ramon Francisco Ledesma Rojas en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 13.69 punten scoort Ramon Francisco Ledesma Rojas beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 9.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 9.55 punten in relatie tot Ramon Francisco Ledesma Rojas. Het aantal van 9.55 punten behoorlijk laag.

Ramon Francisco Ledesma Rojas 67.33 Punten

Ramon Francisco Ledesma Rojas scoort 67.33 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.78 punten is Ramon Francisco Ledesma Rojas ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ramon Francisco Ledesma Rojas 77.3 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ramon Francisco Ledesma Rojas en Arthur Twello. Ramon Francisco Ledesma Rojas scoort 77.3 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 7.95 punten verschil scoort Ramon Francisco Ledesma Rojas net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: