Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Rea Vdr Woude
Werk & Geld

Rea Vdr Woude 33.59 Punten

rea Vdr Woude scoort 33.59 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen rea Vdr Woude en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.17 punten is Arthur Twello de ten opzicht van rea Vdr Woude in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat rea Vdr Woude de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 34.1 Punten

Arthur Twello scoort 34.1 punten in relatie tot rea Vdr Woude in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rea Vdr Woude 18.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort rea Vdr Woude 18.88 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.88 punten redelijk laag.

Met een verschil van 15.22 punten scoort Arthur Twello beter dan rea Vdr Woude in de categorie persoonlijke vaardigheden dan rea Vdr Woude.
Liefde en Relaties

Rea Vdr Woude 2.1 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort rea Vdr Woude 2.1 punten in relatie tot Arthur Twello. 2.1 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen rea Vdr Woude en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 50.03 punten heeft rea Vdr Woude ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: