Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Reader Guanyuwomeng Duiwaihezuo Yuedudongju
Werk & Geld

Reader Guanyuwomeng Duiwaihezuo Yuedudongju 79.81 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju en Arthur Twello. Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju scoort 79.81 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 17.7 punten scoort Arthur Twello beter dan Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 62.21 Punten

Arthur Twello scoort 62.21 punten in relatie tot Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Reader Guanyuwomeng Duiwaihezuo Yuedudongju 61.25 Punten

Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju scoort 61.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.96 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Reader Guanyuwomeng Duiwaihezuo Yuedudongju 79.99 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju en Arthur Twello. Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju scoort 79.99 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 19.85 punten scoort Reader guanyuwomeng duiwaihezuo yuedudongju beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: