Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Real Fur Tim Friends
Werk & Geld

Real Fur Tim Friends 21.86 Punten

Real fur Tim friends scoort 21.86 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Real fur Tim friends en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 48.37 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Real fur Tim friends de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Real fur Tim friends.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 78.4 Punten

Arthur Twello scoort 78.4 punten in relatie tot Real fur Tim friends in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Real Fur Tim Friends 17.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Real fur Tim friends 17.27 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.27 punten redelijk laag.

Met een verschil van 61.13 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Real fur Tim friends in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Real Fur Tim Friends 76.37 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Real fur Tim friends en Arthur Twello. Real fur Tim friends scoort 76.37 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 52.72 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Real fur Tim friends in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: