Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Reanka Van Den Broek
Werk & Geld

Reanka Van Den Broek 25.95 Punten

reanka Van den Broek scoort 25.95 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen reanka Van den Broek en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 20.54 punten scoort reanka Van den Broek slechter dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 0.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.39 punten in relatie tot reanka Van den Broek. Het aantal van 0.39 punten behoorlijk laag.

Reanka Van Den Broek 62.6 Punten

reanka Van den Broek scoort 62.6 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.21 punten is reanka Van den Broek ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Reanka Van Den Broek 1.62 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort reanka Van den Broek 1.62 punten in relatie tot Arthur Twello. 1.62 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen reanka Van den Broek en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 42.15 punten heeft reanka Van den Broek verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: