Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Remco Op Den Dries
Werk & Geld

Remco Op Den Dries 15.39 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Remco op den dries 15.39 punten in relatie tot Arthur Twello. 15.39 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Remco op den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 37.76 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Remco op den dries de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 6.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.56 punten in relatie tot Remco op den dries. Het aantal van 6.56 punten behoorlijk laag.

Remco Op Den Dries 64.12 Punten

Remco op den dries scoort 64.12 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.56 punten is Remco op den dries ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Remco Op Den Dries 25.96 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Remco op den dries 25.96 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Remco op den dries en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 24.45 punten scoort Remco op den dries slechter dan Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: