Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Renate Van Den Dries
Werk & Geld

Renate Van Den Dries 84.69 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Renate Van den dries en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort Renate Van den dries 84.69 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Renate Van den dries de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 43.66 punten is Renate Van den dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 4.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 4.75 punten in relatie tot Renate Van den dries. Het aantal van 4.75 punten behoorlijk laag.

Renate Van Den Dries 65.96 Punten

Renate Van den dries scoort 65.96 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.21 punten is Renate Van den dries ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Renate Van Den Dries 55.29 Punten

De aantrekkingskracht tussen Renate Van den dries en Arthur Twello zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Renate Van den dries 55.29 punten in relatie tot Arthur Twello.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 1.26 punten verschil, net gewonnnen van Renate Van den dries.
Bekijk ook de Combats tussen: