Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Rina V An Der Kolk
Werk & Geld

Rina V An Der Kolk 35.93 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Rina V An der kolk en Arthur Twello zijn. Rina V An der kolk scoort 35.93 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Rina V An der kolk. Met een verschil van 44.19 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Rina V An der kolk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 9.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 9.54 punten in relatie tot Rina V An der kolk. Het aantal van 9.54 punten behoorlijk laag.

Rina V An Der Kolk 8.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Rina V An der kolk 8.73 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.73 punten behoorlijk laag.

Met 0.81 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Rina V An der kolk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rina V An Der Kolk 39.75 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Rina V An der kolk en Arthur Twello. Rina V An der kolk scoort 39.75 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 42.1 punten wint Arthur Twello het van Rina V An der kolk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: