Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Roberto Antonio Vargas Rojas
Werk & Geld

Roberto Antonio Vargas Rojas 51.61 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Roberto Antonio Vargas Rojas 51.61 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Roberto Antonio Vargas Rojas en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 15.98 punten scoort Roberto Antonio Vargas Rojas beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 20.53 Punten

Arthur Twello scoort 20.53 punten in relatie tot Roberto Antonio Vargas Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roberto Antonio Vargas Rojas 73.25 Punten

Roberto Antonio Vargas Rojas scoort 73.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 52.72 punten is Roberto Antonio Vargas Rojas ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roberto Antonio Vargas Rojas 71.98 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Roberto Antonio Vargas Rojas en Arthur Twello. Roberto Antonio Vargas Rojas scoort 71.98 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 1.95 punten verschil scoort Roberto Antonio Vargas Rojas net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: