Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Rojas Quiroz Andre Roberto
Werk & Geld

Rojas Quiroz Andre Roberto 3.63 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Rojas Quiroz Andre Roberto 3.63 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 3.63 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Rojas Quiroz Andre Roberto en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 34.51 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Rojas Quiroz Andre Roberto de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 63.47 Punten

Arthur Twello scoort 63.47 punten in relatie tot Rojas Quiroz Andre Roberto in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rojas Quiroz Andre Roberto 16.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Rojas Quiroz Andre Roberto 16.81 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 16.81 punten redelijk laag.

Met een verschil van 46.66 punten is Arthur Twello ten opzichte van Rojas Quiroz Andre Roberto de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rojas Quiroz Andre Roberto 68.98 Punten

Rojas Quiroz Andre Roberto scoort 68.98 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Rojas Quiroz Andre Roberto en Arthur Twello.
Met een verschil van 58.76 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Rojas Quiroz Andre Roberto in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: