Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ronald Perez Rojas
Werk & Geld

Ronald Perez Rojas 90.66 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Ronald Perez Rojas 90.66 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ronald Perez Rojas en Arthur Twello.

Met een verschil van 42.21 punten is Ronald Perez Rojas de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ronald Perez Rojas de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.85 punten in relatie tot Ronald Perez Rojas. Het aantal van 3.85 punten behoorlijk laag.

Ronald Perez Rojas 8.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ronald Perez Rojas 8.56 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.56 punten behoorlijk laag.

Met 4.71 punten verschil scoort Ronald Perez Rojas net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Perez Rojas 36.92 Punten

Ronald Perez Rojas scoort 36.92 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Ronald Perez Rojas en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 38.32 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Ronald Perez Rojas de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: