Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ronald Rojas
Werk & Geld

Ronald Rojas 78.39 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ronald Rojas en Arthur Twello. Ronald Rojas scoort 78.39 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 31.45 punten is Ronald Rojas de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 15.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 15.98 punten in relatie tot Ronald Rojas. Het aantal van 15.98 punten redelijk laag.

Ronald Rojas 10.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ronald Rojas 10.46 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.46 punten redelijk laag.

Met 5.52 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Ronald Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Rojas 67.4 Punten

Ronald Rojas scoort 67.4 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Ronald Rojas en Arthur Twello.
Met een verschil van 16.4 punten scoort Ronald Rojas beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: