Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Roos De Vries Driebruggen
Werk & Geld

Roos De Vries Driebruggen 38.47 Punten

Roos De vries Driebruggen scoort 38.47 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Roos De vries Driebruggen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 39.03 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Roos De vries Driebruggen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 38.72 Punten

Arthur Twello scoort 38.72 punten in relatie tot Roos De vries Driebruggen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roos De Vries Driebruggen 2.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Roos De vries Driebruggen 2.88 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 2.88 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 35.84 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Roos De vries Driebruggen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Roos De Vries Driebruggen 46.15 Punten

Roos De vries Driebruggen scoort 46.15 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Roos De vries Driebruggen en Arthur Twello zijn.
Met 6.23 punten verschil scoort Roos De vries Driebruggen net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: