Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Rosalie Van Driel
Werk & Geld

Rosalie Van Driel 79.27 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rosalie Van Driel en Arthur Twello. Rosalie Van Driel scoort 79.27 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 60.85 punten heeft Rosalie Van Driel duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 14.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 14.47 punten in relatie tot Rosalie Van Driel. Het aantal van 14.47 punten redelijk laag.

Rosalie Van Driel 10.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Rosalie Van Driel 10.08 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.08 punten redelijk laag.

Met 4.39 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Rosalie Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rosalie Van Driel 61.2 Punten

Rosalie Van Driel scoort 61.2 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Rosalie Van Driel en Arthur Twello.
Met een verschil van 33.45 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Rosalie Van Driel de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: