Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Roy Van Driel
Werk & Geld

Roy Van Driel 7.89 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Roy Van Driel 7.89 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.89 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Roy Van Driel en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 43.08 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Roy Van Driel de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Roy Van Driel.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 47.47 Punten

Arthur Twello scoort 47.47 punten in relatie tot Roy Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roy Van Driel 10.58 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Roy Van Driel 10.58 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.58 punten redelijk laag.

Met een verschil van 36.89 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Roy Van Driel de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Roy Van Driel 69.24 Punten

Roy Van Driel scoort 69.24 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Roy Van Driel en Arthur Twello.
Met een verschil van 53.77 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Roy Van Driel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: