Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ruben Op Den Dries
Werk & Geld

Ruben Op Den Dries 42.17 Punten

Ruben op den dries scoort 42.17 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Ruben op den dries en Arthur Twello.

Met een verschil van 47.74 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Ruben op den dries de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Ruben op den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 17.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 17.95 punten in relatie tot Ruben op den dries. Het aantal van 17.95 punten redelijk laag.

Ruben Op Den Dries 17.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ruben op den dries 17.74 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.74 punten redelijk laag.

Met 0.21 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Ruben op den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ruben Op Den Dries 83.89 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Ruben op den dries 83.89 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 45.27 punten heeft Arthur Twello verloren van Ruben op den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: