Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Sam Van Den Driesschen
Werk & Geld

Sam Van Den Driesschen 31.64 Punten

Sam Van den driesschen scoort 31.64 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sam Van den driesschen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 38.74 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Sam Van den driesschen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 18.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 18.54 punten in relatie tot Sam Van den driesschen. Het aantal van 18.54 punten redelijk laag.

Sam Van Den Driesschen 13.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sam Van den driesschen 13.8 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 13.8 punten redelijk laag.

Met 4.74 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Sam Van den driesschen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sam Van Den Driesschen 20.73 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sam Van den driesschen 20.73 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Sam Van den driesschen en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 5.43 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Sam Van den driesschen op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: