Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Samira Duarte Dos Santos Evora
Werk & Geld

Samira Duarte Dos Santos Evora 88.53 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Samira Duarte Dos santos Evora 88.53 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Samira Duarte Dos santos Evora en Arthur Twello.

Met een verschil van 33.37 punten is Samira Duarte Dos santos Evora de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 19.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.87 punten in relatie tot Samira Duarte Dos santos Evora. Het aantal van 19.87 punten redelijk laag.

Samira Duarte Dos Santos Evora 41.75 Punten

Samira Duarte Dos santos Evora scoort 41.75 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.88 punten scoort Arthur Twello slechter dan Samira Duarte Dos santos Evora op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Samira Duarte Dos Santos Evora 68.03 Punten

Samira Duarte Dos santos Evora scoort 68.03 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Samira Duarte Dos santos Evora en Arthur Twello.
Met een verschil van 14.46 punten scoort Arthur Twello beter dan Samira Duarte Dos santos Evora op Liefdes en Relatie gebied dan Samira Duarte Dos santos Evora.
Bekijk ook de Combats tussen: