Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Silke Giesen Mulheim An Der Ruhr
Werk & Geld

Silke Giesen Mulheim An Der Ruhr 21.12 Punten

Silke Giesen mulheim An der ruhr scoort 21.12 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Silke Giesen mulheim An der ruhr en Arthur Twello zijn.

Met 2.74 punten verschil scoort Silke Giesen mulheim An der ruhr net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 4.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 4.85 punten in relatie tot Silke Giesen mulheim An der ruhr. Het aantal van 4.85 punten behoorlijk laag.

Silke Giesen Mulheim An Der Ruhr 51.25 Punten

Silke Giesen mulheim An der ruhr scoort 51.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.4 punten is Silke Giesen mulheim An der ruhr ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Silke Giesen Mulheim An Der Ruhr 20.07 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Silke Giesen mulheim An der ruhr 20.07 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Silke Giesen mulheim An der ruhr en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 73.98 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Silke Giesen mulheim An der ruhr in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: