Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Silvia Juliana Galvis Duarte
Werk & Geld

Silvia Juliana Galvis Duarte 7.74 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Silvia Juliana Galvis Duarte 7.74 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.74 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Silvia Juliana Galvis Duarte en Arthur Twello zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Arthur Twello met ruim 85.24 punten heeft gewonnnen van Silvia Juliana Galvis Duarte.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.84 punten in relatie tot Silvia Juliana Galvis Duarte. Het aantal van 3.84 punten behoorlijk laag.

Silvia Juliana Galvis Duarte 64.87 Punten

Silvia Juliana Galvis Duarte scoort 64.87 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.03 punten is Silvia Juliana Galvis Duarte ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Silvia Juliana Galvis Duarte 37.98 Punten

Silvia Juliana Galvis Duarte scoort 37.98 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Silvia Juliana Galvis Duarte en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 49.76 punten heeft Silvia Juliana Galvis Duarte verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: