Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Sjors An Lankveld
Werk & Geld

Sjors An Lankveld 36.15 Punten

Sjors An lankveld scoort 36.15 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sjors An lankveld en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 42.42 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Sjors An lankveld de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Sjors An lankveld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 15 punten in relatie tot Sjors An lankveld. Het aantal van 15 punten redelijk laag.

Sjors An Lankveld 96.23 Punten

Sjors An lankveld scoort 96.23 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 81.23 punten wint Sjors An lankveld met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sjors An Lankveld 39.76 Punten

Sjors An lankveld scoort 39.76 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Sjors An lankveld en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 17.43 punten scoort Arthur Twello beter dan Sjors An lankveld op Liefdes en Relatie gebied dan Sjors An lankveld.
Bekijk ook de Combats tussen: