Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Solar Del Reategui Marlon Christopher
Werk & Geld

Solar Del Reategui Marlon Christopher 75.74 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Solar Del Reategui Marlon Christopher en Arthur Twello. Solar Del Reategui Marlon Christopher scoort 75.74 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 36.73 punten is Solar Del Reategui Marlon Christopher de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 86.41 Punten

Arthur Twello scoort 86.41 punten in relatie tot Solar Del Reategui Marlon Christopher in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Solar Del Reategui Marlon Christopher 44.05 Punten

Solar Del Reategui Marlon Christopher scoort 44.05 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.36 punten is Arthur Twello ten opzichte van Solar Del Reategui Marlon Christopher de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Solar Del Reategui Marlon Christopher 4.73 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Solar Del Reategui Marlon Christopher 4.73 punten in relatie tot Arthur Twello. 4.73 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Solar Del Reategui Marlon Christopher en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 19.42 punten scoort Arthur Twello beter dan Solar Del Reategui Marlon Christopher op Liefdes en Relatie gebied dan Solar Del Reategui Marlon Christopher.
Bekijk ook de Combats tussen: