Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Steffie Driessen
Werk & Geld

Steffie Driessen 32.89 Punten

Steffie Driessen scoort 32.89 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Steffie Driessen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 38.62 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Steffie Driessen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 6.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.27 punten in relatie tot Steffie Driessen. Het aantal van 6.27 punten behoorlijk laag.

Steffie Driessen 12.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Steffie Driessen 12.24 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.24 punten redelijk laag.

Met 5.97 punten verschil scoort Steffie Driessen net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Steffie Driessen 95.81 Punten

Steffie Driessen scoort 95.81 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 51.67 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Steffie Driessen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: