Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Steven Argelo
Werk & Geld

Steven Argelo 16.46 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Steven argelo 16.46 punten in relatie tot Arthur Twello. 16.46 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Steven argelo en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 44.12 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Steven argelo de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Steven argelo.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 8.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 8.95 punten in relatie tot Steven argelo. Het aantal van 8.95 punten behoorlijk laag.

Steven Argelo 2.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Steven argelo 2.8 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 2.8 punten behoorlijk laag.

Met 6.15 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Steven argelo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Steven Argelo 44.78 Punten

Steven argelo scoort 44.78 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Steven argelo en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 24.53 punten scoort Steven argelo slechter dan Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: