Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Stieneke Koomans Van Den Dries
Werk & Geld

Stieneke Koomans Van Den Dries 8.31 Punten

In relatie tot Arthur Twello scoort Stieneke Koomans Van den dries 8.31 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 8.31 punten weinig. Financieel gezien zal Stieneke Koomans Van den dries zich niet erg aangetrokken voelen tot Arthur Twello.

Met 29.83 punten scoort Stieneke Koomans Van den dries minder dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 63.76 Punten

Arthur Twello scoort 63.76 punten in relatie tot Stieneke Koomans Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Stieneke Koomans Van Den Dries 83.63 Punten

Stieneke Koomans Van den dries scoort 83.63 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.87 punten scoort Stieneke Koomans Van den dries beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Stieneke Koomans Van Den Dries 38.02 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Stieneke Koomans Van den dries en Arthur Twello. Stieneke Koomans Van den dries scoort 38.02 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met 27.79 punten verschil scoort wint Stieneke Koomans Van den dries in de Liefdes en Relatie categorie van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: