Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Sydney En Silvia Van Den Dries
Werk & Geld

Sydney En Silvia Van Den Dries 44.35 Punten

Sydney en Silvia Van den dries scoort 44.35 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Sydney en Silvia Van den dries en Arthur Twello.

Met een verschil van 48.16 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Sydney en Silvia Van den dries de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Sydney en Silvia Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 83.31 Punten

Arthur Twello scoort 83.31 punten in relatie tot Sydney en Silvia Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sydney En Silvia Van Den Dries 15.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sydney en Silvia Van den dries 15.41 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 15.41 punten redelijk laag.

Met een verschil van 67.9 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Sydney en Silvia Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sydney En Silvia Van Den Dries 46.52 Punten

Sydney en Silvia Van den dries scoort 46.52 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sydney en Silvia Van den dries en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 33.69 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Sydney en Silvia Van den dries de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: