Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Sylvester Driel
Werk & Geld

Sylvester Driel 56.29 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort SYLVESTER Driel 56.29 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen SYLVESTER Driel en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 49.61 punten is SYLVESTER Driel de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat SYLVESTER Driel de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 9.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 9.06 punten in relatie tot SYLVESTER Driel. Het aantal van 9.06 punten behoorlijk laag.

Sylvester Driel 14.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort SYLVESTER Driel 14.28 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 14.28 punten redelijk laag.

Met 5.22 punten verschil scoort SYLVESTER Driel net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sylvester Driel 28.52 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort SYLVESTER Driel 28.52 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen SYLVESTER Driel en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 21.7 punten scoort Arthur Twello slechter dan SYLVESTER Driel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: