Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Tamara Driehuis Ichthus College
Werk & Geld

Tamara Driehuis Ichthus College 53.54 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Tamara Driehuis ichthus College 53.54 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Tamara Driehuis ichthus College en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 40.41 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Tamara Driehuis ichthus College de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Tamara Driehuis ichthus College.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 52.15 Punten

Arthur Twello scoort 52.15 punten in relatie tot Tamara Driehuis ichthus College in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tamara Driehuis Ichthus College 18.18 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tamara Driehuis ichthus College 18.18 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.18 punten redelijk laag.

Met een verschil van 33.97 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Tamara Driehuis ichthus College de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Tamara Driehuis Ichthus College 90.85 Punten

Tamara Driehuis ichthus College scoort 90.85 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Tamara Driehuis ichthus College met ruim 87.59 punten heeft gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: