Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Thijs Van Den Dries
Werk & Geld

Thijs Van Den Dries 43.73 Punten

Thijs Van den dries scoort 43.73 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Thijs Van den dries en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 54.01 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Thijs Van den dries in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Thijs Van den dries de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 22.18 Punten

Arthur Twello scoort 22.18 punten in relatie tot Thijs Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Thijs Van Den Dries 18.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Thijs Van den dries 18.53 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.53 punten redelijk laag.

Met 3.65 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Thijs Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Thijs Van Den Dries 96.48 Punten

Thijs Van den dries scoort 96.48 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 32.59 punten is Thijs Van den dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: