Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Thirza Van Driel
Werk & Geld

Thirza Van Driel 58.67 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Thirza Van Driel 58.67 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Thirza Van Driel en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 49.43 punten is Thirza Van Driel de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Thirza Van Driel de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 65.71 Punten

Arthur Twello scoort 65.71 punten in relatie tot Thirza Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Thirza Van Driel 8.04 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Thirza Van Driel 8.04 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.04 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 57.67 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Thirza Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Thirza Van Driel 28.67 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Thirza Van Driel 28.67 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Thirza Van Driel en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 19.19 punten scoort Arthur Twello beter dan Thirza Van Driel op Liefdes en Relatie gebied dan Thirza Van Driel.
Bekijk ook de Combats tussen: