Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Thomas Truijen Horst An De Maas
Werk & Geld

Thomas Truijen Horst An De Maas 97.02 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen THOMAS Truijen Horst An De Maas en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort THOMAS Truijen Horst An De Maas 97.02 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Met 29.82 punten scoort Arthur Twello minder dan THOMAS Truijen Horst An De Maas op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 2.52 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 2.52 punten in relatie tot THOMAS Truijen Horst An De Maas. Het aantal van 2.52 punten behoorlijk laag.

Thomas Truijen Horst An De Maas 38.66 Punten

THOMAS Truijen Horst An De Maas scoort 38.66 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 36.14 punten is THOMAS Truijen Horst An De Maas de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Thomas Truijen Horst An De Maas 18.56 Punten

De aantrekkingskracht tussen THOMAS Truijen Horst An De Maas en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. THOMAS Truijen Horst An De Maas scoort namelijk maar 18.56 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 56.6 punten heeft Arthur Twello ruim gewonnen van THOMAS Truijen Horst An De Maas in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: