Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Tonnie Kamphuis Driessen
Werk & Geld

Tonnie Kamphuis Driessen 92.45 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Tonnie Kamphuis Driessen 92.45 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Tonnie Kamphuis Driessen en Arthur Twello.

Met een verschil van 60.2 punten heeft Tonnie Kamphuis Driessen duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 56.98 Punten

Arthur Twello scoort 56.98 punten in relatie tot Tonnie Kamphuis Driessen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tonnie Kamphuis Driessen 17.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tonnie Kamphuis Driessen 17.16 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.16 punten redelijk laag.

Met een verschil van 39.82 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Tonnie Kamphuis Driessen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Tonnie Kamphuis Driessen 74.53 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Tonnie Kamphuis Driessen en Arthur Twello. Tonnie Kamphuis Driessen scoort 74.53 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 58.47 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Tonnie Kamphuis Driessen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: